مواد لازم
مواد داخل خمیر
– کره 2 قاشق غذاخوری
– آرد 3 قاشق غذاخوری
– دارچین 1 قاشق مرباخوری
– شکر 4 قاشق غذاخوری
– جوز هندی نصف 1 عدد
– گردوی آسیاب شده 2 قاشق غذاخوری
مواد خمیر
– شیر 5/1 لیوان
– آرد 500 گرم
– کره 120 گرم
– زرده تخم مرغ و کنجد برای تزیین
– بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه
ابتدا کره را با همزن می زنیم تا پفکی شود سپس آرد و بکینگ پودر را به تدریج اضافه کرده و خوب ورز می دهیم خمیر را در نایلون گذاشته و در محیط آشپزخانه به مدت نیم ساعت استراحت می دهیم .سپس از خمیر به اندازه یک نارنگی کوچک برداشته در کف دست پهن کرده و مواد وسط را میان آن گذاشته اطرافش را خوب می بندیم و دوباره در کف دست خوب پهن و نازک کرده و در سینی فر چیده روی آنرا زرده تخم مرغ مالیده و نقش می اندازیم سپس با چنگال چند سوراخ کرده کنجد می پاشیم و در طبقه وسط فر با حرارت 400 درجه فا ر نهایت یا 200 درجه سانتی گراد یک ربع ساعت قبل روشن کرده و به مدت 10 دقیقه می پزیم سپس فر را خاموش کرده و برای طلایی شده سطح آن گریل را روشن می کنیم تا روی آن برشته شود